VODSTVO

HDZ – ŽUPANIJSKI ODBOR ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

Dražen Barišić

Dražen Barišić

predsjednik županijskog odbora HDZ-a Zagrebačke županije

Dražen Barišić, rođen je 17. ožujka 1969. godine u Velikoj Gorici.
Osnovnu školu pohađao u Gradićima i u Velikoj Gorici. U Zagrebu je završio Srednju medicinsku školu i stekao zanimanje fizioterapeuta, a nakon odsluženja vojnog roka upisao i završio Fakultet za defektologiju u Zagrebu (profesor defektologije). Upisao je poslijediplomski studij informacijskih i komunikacijskih znanosti na Filozofskom fakultetu. Od 1999. godine bio je direktor Radio Velike Gorice i aktivno uvodio nove tehnologije i trendove u tom lokalnom mediju poštujući njegovu bogatu tradiciju. Na prvim neposrednim izborima, 2009. kandidira se za gradonačelnika Velike Gorice i u drugom krugu dobiva izbore. Mandat je potvrdio i novim izborom 2013. kada ga Velikogoričani za gradonačelnika izabiru u prvom krugu. Živi u obiteljskoj kući u Gradićima. Oženjen je i otac dvije djevojčice osnovnoškolske dobi.

Željko Turk

Željko Turk

potpredsjednik

Rođen je 25. ožujka 1962. godine u Zagrebu. Osnovnu školu završio u Kupljenovu, a srednjoškolsko obrazovanje u Zagrebu. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.Živi u Kupljenovu. Oženjen je i otac dvoje djece.

Tomislav Masten

Tomislav Masten

potpredsjednik

VSS, diplomirani politolog, član HDZ-a od 1997. godine, član Gradskog odbora Mladeži HDZ-a Samobor (1997. – 2000. godina),član Gradskog odbora HDZ-a Samobor od 2000. godine, tajnik Gradskog odbora HDZ-a Samobor (2000. – 2002. godina), predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Samobor (2002. – danas)

Javor Bojan Leš

Javor Bojan Leš

potpredsjednik

Rođen je u Ivanić-Gradu 14. srpnja 1969. godine gdje živi i danas. Otac Antun bio je profesor hrvatskog jezika, a majka Đurđica likovnog odgoja. Oženjen je i otac dvoje djece. Supruga Gordana radi kao sudac ,a djeca Ema i Filip pohađaju srednju školu.

Božidar Škrinjarić

Božidar Škrinjarić

potpredsjednik

Božidar Škrinjarić

Mato Čičak

Mato Čičak

tajnik

Mato Čičak rođen je u Zagrebu, 3. kolovoza 1983. godine, gdje živi i danas. 
Fakultet Prometnih znanosti u Zagrebu upisuje 2002. godine te po završetku stječe zvanje diplomiranog inženjera cestovnog prometa. 
Nakon završenog školovanja, zapošljava se u tvrtki Coca Cola Hrvatska, gdje radi u transportu. Potom počinje raditi u obiteljskoj tvrtki Jur - trans, gdje je zaposlen sve do 2015. godine i izbora za načelnika općine Rugvica. 
U svom radu posebno se zalaže za prava malih i srednjih poduzetnika. Javnosti je poznat i po tome što je kao načelnik općine Rugvica otvorio prostor za investiranje.Tajnik je Županijskog odbora HDZ-a Zagrebačke županije.

Ervin Kolarec

Ervin Kolarec

rizničar

Ervin Kolarec

Članovi predsjedništva

Darjan Budimir
Vladimir Bregović
Vlado Žigrović
Krešo Gulić